Hård kamp om kvinde-hurtig-DM titlen

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Hurtigskak kvinde_DM

Esmat Guindy, Viborg, vandt DM i hurtigskak for kvinder. På billedet ses Louise Fredericia, Øbro, (fotos fra turneringen taget af Lene Wul) der lagde hårdt ud med fem af fem, men efter et nederlag i sjette runde til Viborgspilleren stod de to lige i slutstillingen med hver seks point.

 

Derfor skulle der spilles omkamp – det var to lynpartier, og de blev begge vundet af Esmat Guindy, som dermed vandt alle dagens tre partier mod Louise Fredericia. Dermed må sejren siges at være fortjent. Esmat Guindy afgav kun point i ét parti, det var et tab i anden runde af hovedturneringen til Margarita Balluniene, Evans. 

 

Nummer tre i turneringen blev topratede Sandra de Blecourt Dalsberg, Skakklubben Seksløberen med fem point. Hun indledte med remis mod Freja Vangagaard, vandt derpå to partier men tabte så til Louise Fredericia, spillede endnu en remis, mod Marie Frank-Nielsen, og vandt de sidste to. 

 

hurtig kvinde_DM_flere_spillere

Søndag spilles det åbne DM, hvor stormester Allan Stig Rasmussen må være favorit, med blandt andre de stærke IM’er Jens Ove Fries Nielsen, Mikkel Antonsen og Nicolai V. Pedersen som farlige kandidater til titlen.