Nina Høiberg med på holdet til EM

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

 

Nina Hojberg
Der bliver tale om et come-back i landsholdssammenhæng, når WIM Nina Høiberg stiller op på første bræt på det danske kvindelandshold i Reykjavik til november. (arkivfoto af WIM Nina Høiberg.)
Thomas Schou-Moldt har netop udtaget kvindelandsholdet, som skal spille EM for hold i Island 12. – 22. november.
Schou-Moldt skriver:
Der var på forhånd afbud fra to spillere i bruttotruppen, Oksana Vovk og Miriam F.Olsen, men alligevel kan vi sende et godt hold, som både indeholder en masse erfaring og ungdommeligt gå-på-mod.
Holdet bliver som følger:
1. WIM Nina Høiberg
2. WFM Sandra de Blecourt Dalsberg
3. WFM Esmat Susanne Guindy
4. WFM Thomine Stolberg-Rohr
Reserve Freja Vangsgaard
Jeg er glad for at kunne byde WIM Nina Høiberg tilbage på landsholdet. Nina er uden diskussion den stærkeste danske kvindelige skakspiller i de sidste mange årtier, og både hendes styrke og erfaring vil være til stor gavn for holdet.
Jeg havde på forhånd meldt ud, at pladsen som 5. spiller ville gå til én af vores juniorer. Vi har heldigvis mange som begynder at presse sig på, og til denne turnering har jeg valgt at udtage Freja Vangsgaard, som dermed får sin debut på kvindelandsholdet.
Sandra, Esmat og Thomine er alle gengangere fra holdet, som var til OL i Tromsø i 2014, skriver kvindelandstræner Thomas Schou-Moldt.