Første udkast til divisions-turneringen

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

skanderborg2015

Første udkast til den kommende divisionsturnering kan nu ses her på siden. Det er i søjlen til højre for nyhederne, hvor især klubber, der har hold i ligaen og divisionerne har interesse i at kigge allerede nu. (Arkivfoto af de regerende mestre, Skanderborg. Foto Thomas Vestergaard.)

 

division2015banner

DSU-formand Poul Jacobsen siger, at arbejdet med at programmere det nye holdskaksystem skrider planmæssigt frem og at klubberne er tilfredse. Divisionsturneringslederen, Ivan Plougmann Madsen, og hovedkredsenes holdturneringsledere er med i arbejdet.

 

Lederen af divisionsturneringen, Ivan Plougmann Madsen, skriver, at der nu er fundet et hjem til de foreløbige udgaver af divisionsturneringen. Så tabellerne for ligaen, de to 1.divisioner og de fire 2.divisioner kan således ses nu på følgende link:

 

https://skak.dk/index.php?option=com_content&;view=article&id=940