Opdatering fra senior-EM efter 8.runde

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Senior-EM Nrresundbys_hold_fotograf_Arne_Bjrn_Jrgensen

Begge danske hold spillede uafgjort 2-2 i 8. og næstsidste runde ved Senior-EM i Wien.

 

I sidste runde der indledes mandag formiddag møder Nørresundby Tyrkiet, mens Danmark skal afslutte turneringen mod et østrigsk hold.

 

Nørresundby kravlede lidt op i tabellen med en sejr på 3-1 over et hold fra Bielefeld i 7.runde og efter 2-2 i næstsidste runde er holdet nummer 13, mens Danmark, som spiller mange remispartier, er nummer 39.

 

Stærkt spil af nordjyderne i de første runder betød at holdet i 5. og 6. runde mødte gode hold – Tyskland og England – som vandt henholdsvis 2,5-1,5 og 3-1. Mod tyskerne fik Poul Erik Nørgaard en fin sejr,da han slog FM dr. Clemens (2280). 

 

Det andet danske hold, som blot benævnes Danmark, da det består af spillere fra flere klubber, tabte 1,5 – 2,5 i 5.runde til “Stiftung BSW -DBAG II” – som Nørresundby spillede uafgjort med i 8. runde – og spillede de tre næste matcher 2-2, først mod Wales derefter mod et tysk kvindehold og senest mod Steiermark, Østrig.

 

Danmark ligger nummer 33 af de 42 hold og møder også i sidste runde mandag et hold fra Østrig. 

 

Følg med her: 

http://www.estcc2015.at/