Indbydelse til Ungdoms-DM 2015

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

ungdoms dm

Der afvikles mange turneringer, så det er vigtigt at være ude i god tid med invitationerne. Derfor tegner det umiddelbart godt for deltagelsen ved årets ungdoms-DM, hvor arrangørerne allerede har invitationen klar til turneringen, som afvikles i begyndelsen af oktober. (arkivfoto fra ungdoms-DM 2014):

Ungdoms-DM 2015

 
“Det er med stor glæde at Nørrebro Skakklub/Amager Skakforening sammen med Dansk Skak Union inviterer alle landets unge skakspillere til at deltage i årets Ungdoms-DM.
Stævnet finder sted i weekenden 2-4.oktober 2015.
Spillestedet er Søndermarksskolen, som er centralt beliggende på Frederiksberg.
Alle relevante oplysninger om U-DM kan findes på www.skak.dk , turneringer, indbydelser.
Vi håber rigtig mange har lyst til at deltage.
Velkommen til U-DM i København 2015
Arrangørerne
PS.Det kan tilføjes at Dansk Skak Union allerede har indgået aftale med Køge Skakklub om afholdelse af U-DM 2016.”
 
Højprofileret område
Medlem af forretningsudvalget i Dansk Skak Union, Peter Svendsen, siger at ungdoms-DM er et højprofileret område for skakunionen, og at danmarksmesterskabet for de unge spillere skal være med til at markere og styrke indsatsen omkring ungdomsskak.
 
– Det er dejligt at se, at arrangørerne – Nørrebro Skakklub og Amager Skakforening – allerede nu har styr på det kommende Ungdoms-DM, der spilles i begyndelsen af oktober. Jeg er sikker på, at den gode forberedelse vil bidrage til en succesfuld gennemførelse, siger Peter Svendsen.