FU kandidat – Jackie Andersen

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Som det tidligere er blevet skrevet her på siden, opfordrer DSU kandidater til det kommende formands- og FU-valg til at præsentere sig for unionens medlemmer.

 

Jackie Andersen fra Skanderborg Skakklub har meldt sit kandidatur til FU. Han skriver til hjemmesiden:

 

Jeg stiller op til FU med følgende fokuspunkter:

Bent Larsen Memorial:

DSU skal arrangere en topturnering for at mindes Bent, give medlemmerne en oplevelse og skabe god PR for dansk skak.
 

Junior-arbejde:

DSU skal have eget juniorarbejde, og ikke blot håbe Dansk Skoleskak tager hånd derom. Ungdommen er vores fremtid, og en medlemsskare med over halvdelen rundet de 50, holder ikke på langt sigt.
 

Fundraising:

Hovedsponsor samt eventsponsorer via professionelle provisionsaflønnede fundraisere.

Som skoleskakken byde ind på offentlige projekter, f.eks. er aktivering af ældre, minoriteter samt ungdom oplagte emner hvor DSU kan byde ind. Gerne i et samarbejde med Skoleskakken.
 

Forøget fokus på bredden:

Støtte til bredde arrangementer. Omlægning af støtte, så f.eks. ikke kun norm-turneringer, men også bredde støttes. FU skal iværksætte en række breddeskaks initiativer, både over for medlemmerne, og som skaber omtale lokalt.

 

Konsekvent elitepolitik:

Evaluering af resultater, fokus på udvikling og fremtid. Skal DSU finansiere et landshold, skal de bedste stille op. Ellers delvis egenbetaling som f.eks. ved Europa Cuppen.

Større åbenhed:

Gennemsigtige budgetter, medlemmerne skal vide hvad kontingentmidlerne bruges til. Dagsorden for HB-møder offentliggøres i god tid på skak.dk Debatforum flyttes fra Facebook til skak.dk. Dels for at sikre mere trafik på vores egen platform, dels for at undgå anonyme brugere. Login sker via medlemsnummer.

 

Fokuseret FU:

Vi skal prioritere og have fuldt fokus på medlemsudviklingen i DSU igennem at satse på bredden. Skaksalget skal være rentabelt uden frivilligt arbejde fra FU, ellers skal det lukkes.

FU skal ikke bruge tid og penge på internationalt arbejde i FIDE og ECU, der virker korrupte.

 

Om mig selv:

Jackie Andersen, 38 år Skanderborg Skakklub. Ratet omkring de 2300, hvilket jeg har haft de sidste 20 år og har 3 IM-normer.

Bor i Viby ved Århus, sammen med mine 2 katte Tjalfe og Musen.

 

Har lige taget buskørekort og er pt. ledig. 15 års erfaring med salg hos Coop og senest TDC. Har desuden været selvstændig.

 

Jackie Andersen

 

jackie dm2014
Jackie Andersen mod GM Allan Stig Rasmussen ved DM i hurtigskak 2014 (foto: thv)