FU-kandidat Peter Willer Svendsen

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Som det tidligere er blevet skrevet her på siden, opfordrer DSU kandidater til det kommende formands- og FU-valg til at præsentere sig for unionens medlemmer.

I går kunne vi præsentere Nordres formand, Tom Petri Petersen, som kandidat til FU.

 

I dag præsenterer Peter Willer Svendsen fra Hillerød sig selv. Peter Svendsen har også støtte fra formandskandidat Poul Jacobsen, der især glæder sig over Peters erfaring med juniorarbejdet.

 

Peter Willer Svendsen skriver:

Jeg blev 50 år i slutningen af sidste år, og kan nu som en stor del af unionens medlemmer kalde mig seniorspiller.

Min introduktion til organiseret skak, fik jeg i begyndergruppen ved Hillerød Skakklubs jubilæumsturnering i 1980. Umiddelbart efter turneringen blev jeg indmeldt i klubben. Ret hurtigt efter min indmeldelse blev jeg involveret i det organisatoriske arbejde i klubben, og har med undtagelse af nogle få meget korte pauser, været det siden. Blev ligeledes turneringsleder/skakdommer i starten af firserne og har siden været med til af lede/afholde et utal af turneringer. Jeg har selv for længst opgivet at tælle. Jeg har i forskellige perioder fungeret som juniortræner i klubben. Sammenlagt ca. 20 år. Juniorarbejde er anstrengende, men det er også noget af det mest givende at beskæftige sig med. Glæden og entusiasmen fra skakspillende børn og unge findes ikke bedre.

I midten af halvfemserne flyttede jeg til Vanløse, og senere til Valby. Selv om jeg er flyttet, har jeg bibeholdt tilknytningen til barndoms/ungdomsklubben. Det skyldes min værdsættelse og prioritering af de sociale faktorer, som også er en del af klubben og dens aktiviteter.

 

peter svendsen
Peter Willer Svendsen – her fotograferet ved sidste runde i XtraCon-Skakligaen (foto: thv)

Mine skaklige højdepunkter spreder vidt. Resultatmæssigt har jeg ikke nået det endnu (ha, ha). Jeg har jo aldrig rigtig nået det absolutte fokus, og heller aldrig fået læst al den teori jeg ville, men bare vent, når jeg bliver rigtig senior (65), og får tid, så skal I bare se! 🙂 Jeg bliver stadig ekstatisk, når jeg føler, jeg spiller et godt parti! Jeg har haft nogle markante oplevelser omkring flere af vores jubilæumsturneringer i klubben, måske med afholdelsen af DM 2010 som det største.

I mit voksne liv har jeg blandet skak og ferie, og har været det meste af verdenen rundt og spille skak. Det har givet nogle helt ubeskriveligt gode oplevelser, sammen med mine gamle, og en del nye, venner fra skakkens verden.

Min indgangsvinkel til arbejdet i FU er stort set den samme som Tom beskrev i sit indlæg i går, uden dog at være formand for en klub.

Jeg var tæt på at lave copy/paste af Toms to sidste afsnit, til min egen lille præsentation. Jeg er nemlig også postbud. Jeg har så været det ni år mere end Tom, og får ikke helt den samme motion, da jeg fortrinsvis kører bil.

Peter Willer Svendsen