Larsen hyldes på Københavns Rådhus

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Arrangementet er udsolgt – der ken ikke bestilles flere billetter. (14. februar) Forfatteren Jan Løfberg, der skriver og udgiver den store Larsen-trilogi, har sendt følgende til hjemmesiden:

 

Bent Larsen mindes på Københavns Rådhus – Stormesterens 80 års-dag markeres den 4. marts

Onsdag den 4. marts markerer Københavnsk Skoleskak og Skakklubben K41, at stormester Bent Larsen ville være fyldt 80 år. Skakklubben K41 hylder den afdøde stormester med en foredragsaften på Københavns Rådhus i ”Den Gamle Hovedkasse” fra kl. 19 til 21, mens københavnske skoleskakspillere tidligere på dagen kan spille simultan mod stormester Peter Heine Nielsen.

 

Peter Heine Nielsen var nær ven med Bent Larsen, og han besøgte ofte Larsen i hjemmet i Argentina. Peter Heine vil holde et foredrag om den seneste VM-match mellem verdensmesteren Magnus Carlsen og inderen Vishy Anand. Peter Heine er træner for den norske verdensmester, og han vil trække tråde fra nutidens bedste skak til dengang, Bent Larsen var blandt verdens bedste.

 

Endvidere vil forfatteren Jan Løfberg holde et causeri om Bent Larsens københavnerliv. Bent Larsen kom til hovedstaden i 1952 og boede i over 20 år i København.

 

Der er gratis adgang til foredragene på Københavns Rådhus, og der er plads til 80 personer. Billetter til foredragsaftenen kan bestilles hos lofbergsforlag@gmail.com. Navne på tilhørerne skal opgives, og der kan maksimalt bestilles fire billetter pr. mailadresse. I forbindelse med foredragsaftenen vil der blive trukket lod om 40 gratis bogpræmier.

 

Der er adgang til foredraget gennem bagindgangen til Københavns Rådhus. Du finder bagindgangen (præcis modsat af hovedindgangen) ud for Falck-stationen, hvor man skal melde sig hos vagten fra kl. 18.30 til 18.55.

 

Hold dig orienteret på hjemmesiderne: www.k41.dk – www.kbhskoleskak – www.ksu.dk

 

Jan Løfberg


raadhus