Sune Berg vandt Viking Cup for 6. gang

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

En af dansk skaks mest traditionsrige hurtigturneringer, Viking Cup i Frederikssund, blev spillet for 36. gang lørdag den 7. februar. Frederikssund Skakklubs formand Thomas Larsen har sendt følgende til hjemmesiden:

 

Sune Berg Hansen suveræn i Frederikssund
GM Sune Berg Hansen tog sin 6. sejr i Viking Cup på suveræn vis. Han var klar ratingfavorit i Mesterklassen, og han gjorde rent bord med maksimumpoints 7/7. Partiet i 3. runde mod Janus Christensen så lidt uklart ud, men stormesteren havde tilsyneladende kontrol over begivenhederne.

 

frsund

FM Martin Haubro mod GM Sune Berg Hansen i 4. runde (foto: Thomas Larsen)


I de resterende 4 partier var der aldrig rigtig tvivl om resultatet og Sune Berg Hansen kunne hjemføre 1. præmien på 3.000 kr. 2. præmien gik til FM Martin Haubro, der endda kunne tillade sig et nederlag i sidste runde.

 

sune

Førstepræmie til GM Sune Berg Hansen (foto: Thomas Larsen)

De øvrige klasser blev vundet af Helge Neesgaard-Madsen, Johan Stanislaus, Allan Keller og Hannibal Valeur Jaques.

Turneringen blev for 7. år i træk sponsoreret af Nordea i Frederikssund.

 

Thomas Larsen

Se mere på www.frederikssundskakklub.dk