Træningssamlinger efterår/vinter 2014

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Landstræner Lars Schandorff skriver til hjemmesiden:

 

Svensk invasion
Det er med stor glæde, at jeg kan præsentere to af Sveriges mest spændende stormestre, som kommer over og holder sæsonens to første træningssamlinger, nemlig Hans Tikkanen og Tiger Hillarp Persson.

 

hans tikkanen

GM Hans Tikkanen (foto: thv)

 

Det første arrangement – for både elite og ambitiøse amatører – bliver med Tikkanen lørdag d. 8 og søndag d. 9 november. På et tidspunkt, da hans karriere syntes gået helt i stå, opfandt Tikkanen sit eget træningssystem, der primært bestod i at løse de samme taktiske opgaver igen og igen.

 

Resten er historie: I løbet af kort tid lavede han tre stormesternormer, og siden fulgte tre svenske mesterskaber! Nu kommer Tikkanen til København og fortæller om systemet. Kom forbi. Måske virker det også for dig! Han har dog meget andet på programmet, så deltagerne behøver ikke at frygte, at de kommer til at sidde og løse opgaver en hel weekend.

Det foregår i ØBROs lokaler og programmet er: Lørdag den 8. november: 10-14 Amatører; 15-19 Elite. Søndag d. 9. november: 10-14 Elite; 15-19 Amatører.

Elitespillere er folk med over 2300 i rating, amatører resten. Priser for begge dage: Spillere over 2450 gratis, spillere mellem 2400 og 2450: 200 kr., spillere under 2400: 300 kr.

Tilmelding på landstraener@skak.dk eller på Facebook.

Næste arrangement med Tiger Hillarp bliver i weekenden d. 6.- 7. december ligeledes i ØBRO, Kbh.

 

Lars Schandorff