Nyansættelser i Dansk Skak Union

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Dansk Skaksalgs bestyrelse og Dansk Skak Unions forretningsudvalg har afsluttet ansættelsesprocedurerne til stillingerne som hhv. leder af Dansk Skaksalg og nyheds- og presseansvarlig på dsu.dk, der blev ledige efter Steffen Pedersen.

I alt kom der 12 ansøgere,som ønskede at påtage sig opgaven som nyhedsredaktør/presseansvarlig, og 6 ansøgere til stillingen som leder af Skaksalget. Tre af disse søgte begge stillinger. 
Til begge stillinger var der særdeles kvalificerede ansøgere, og i et antal der i den grad overraskede os positivt i bestyrelse og FU.
Det har været meget svært at skulle sortere og udpege den/de rigtige til jobbene.

Bestyrelsen i Dansk Skaksalg besluttede at indkalde 2 ansøgere (3 personer) til samtale forrige weekend, og valgte efterfølgende at ansætte Christine Jensen og Lars Meyer, der havde ansøgt stillingen i fællesskab, som daglige ledere af Dansk Skaksalg ApS.

Forretningsudvalget udpegede 4 personer til samtale om nyhedsredaktørstillingen. Samtalerne blev afholdt hhv. i forrige weekend og denne fredag med Thorbjørn Rosenlund og undertegnede som ansættelseskomite.
Vi endte med at anbefale FU at ansætte Thomas Hauge Vestergaard som nyhedsredaktør og presseansvarlig i Dansk Skak Union. Og FU har i dag ansat Thomas Vestergaard.

Nærmere præsentation af de ansatte vil følge senere og i Skakbladet.

Erik Søbjerg