Tilføjelse til mobilreglen

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

På HB mødet i går besluttede man på forslag fra forretningsudvalget at indsætte nedenstående i reglementet for DSU turneringer:

Mobilregel tilføjelse i EMT, Divisionsturnering og andre reglementer DSU turneringer:

Under partiet er det forbudt for en spiller at have en mobiltelefon, anden form for elektronisk kommunikationsudstyr eller enhver form for udstyr, der er i stand til at foreslå skaktræk, på sig på spillestedet.

I dette reglementet tillades sådant udstyr at blive opbevaret i spillerens taske, så længe udstyret er fuldstændigt slukket. Det er forbudt for spilleren at bære rundt på en taske, der indeholder et sådant udstyr medmindre dommeren har givet tilladelse til det. Hvis det er tydeligt, at en spiller har et sådant udstyr på sig under partiet på spillestedet, taber han partiet, og modstanderen vinder.

 

skaknaevnet