Skytte – Agdestein

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

I III Open Internacional LLucmajor 2014 på Mallorca er der nu kun to spillere tilbage med maksimumpoint: GM Karen Movsziszian (2503, Armenien og GM Sergey A. Fedorchuk (2638), Ukraine. De to mødes i 6. runde.

 

Det går også godt for de danske deltagere. IM Rasmus Skytte og IM Mads Andersen har 4, IM Nikolai V. Pedersen 3½ og Finn Nøhr 3 point.

IM Rasmus Skytte kommer på livebræt torsdag aften kl. 20.30, hvor han har hvid mod norske GM Simen Agdestein, der slog Mads Andersen i 3. runde. Man kan følge med på den officielle side, men også på www.liveskak.dk/chat, så det bliver muligt at diskutere partiet på dansk.

 

rasmus skytte_april_2014

IM Rasmus Skytte – godt med på Mallorca (foto: thv)

Mads Andersen har hvid mod GM Salvador G. Del Rio De Angelis (2510) fra Spanien, men den kamp er lige udenfor live-visningen.

Hjemmeside: III Open Int. LLucmajor 2014