100 tilmeldte til DM

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

I skrivende stunde er der 100 tilmeldte til påskestævnet på Hotel Comwell Sport i Rebild Bakker. Tilmeldingsfristen for Landsholdsklassen udløber den 31. marts, mens man kan tilmelde sig så længe der er plads i de øvrige grupper.

Her 14 dage før sidste frist, er der seks tilmeldte i Landsholdsklassen:

GM Jacob Aagaard (2519), Philidor
IM Mads Andersen (2494), Skanderborg
GM Allan Stig Rasmussen (2485), Jetsmark
IM Simon Bekker Jensen (2448), Philidor
IM Rasmus Skytte (2435), Århus/Skolerne
FM Jakob Aabling-Thomsen (2351), Brønshøj

Som vinder af Kandidatklassen 2013 i Helsingør, er Jakob Aabling-Thomsen forhåndskvalificeret til DM ligesom sidste års danmarksmester, GM Davor Palo.

 

aabling thomsen
Jakob Aabling-Thomsen – sikker på deltagelse i Landsholdsklassen (foto: thv)


De øvrige otte pladser i Landsholdsklassen går til de højstratede ved tilmeldingsfristens udløb. Det vides ikke om GM Davor Palo vil forsvare sit mesterskab, men arrangørerne håber selvfølgelig meget, at sidste års sikre vinder melder sig til og spiller med om førstepræmien på 10.000,- dkr.

Tilmeldingen til DM i Lyn, der igen har Danske Spil som sponsor, er også åbnet nu. Lyn DM spilles traditionen tror Langfredag kl. 19.00 og ca. frem til midnat. Førstepræmien er på 5.000,- dkr. Sidste tilmelding til DM i Lyn er Skærtorsdag kl. 18.00.

Spillestedet ligger 2,6 km. fra Skørping station, en gåtur på ca ½ time, men arrangørerne tilbyder også privat kørsel til og fra stationen på udvalgte tidspunkter.

Se mere på www.skak-dm.dk