Divisionsskak

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Søndag var der fuldt program i alle divisioner på nær XtraCon-Skakligaen. Enkelte kampe var dog enten spillet forud, f.eks. Allerød – Philidor ½ – 7½, da Philidors IM Jakob Vang Glud er optaget af EM for hold i Polen, eller udsat (Tønder – Bov).

Begge førstedivisioner havde fuldt program, og i gruppe 1 forsatte ØBRO de fine takter fra første runde og slog i anden runde Næstved med 5 – 3. ØBRO er allerede 3 point foran de formodede nærmeste konkurrenter til oprykningen, da K41s andethold, der ligger 1 point efter ØBRO, ikke kan rykke op; med mindre K41s førstehold rykker ned fra XtraCon-Skakligaen.

I den anden førstedivision, gruppe 2, er Esbjerg overraskende tophold 1½ point foran oprykkerne fra Springeren. Denne division ser dog meget jævnbyrdig ud med kun 3½ points forskel på første- og sidstepladsen.

 

springeren hold
IM Attila Gergacz – førstebræt på Springerens divisionshold (foto: thv)


Alle enkeltresultater, stillinger med mere på: www.divisionsskak.dk