Peter Heine kommenterer første matchparti

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Skakforeningen ØBRO og KSU har gjort et scoop ved at få Peter Heine Nielsen til at kommentere første parti i VM-matchen mellem den forsvarende mester Viswanathan Anand fra Indien og den norske udfordrer Magnus Carlsen.

 

Lørdag kl. 10.00 åbner ØBRO dørene og en halv time efter starter VM-matchen, der vil blive vist live på storskærm med Peter Heine som kommentator.

 

peter heine_dec_2012
Peter Heine Nielsen (foto: thv)

Peter Heine har et indgående kendskab til begge spillere. Han har sekunderet Anand i fire VM-matcher og arbejder nu sammen med Magnus Carlsen. Dog holder han sig helt neutral i denne match. I Politiken den 24. marts udtalte Peter Heine på spørgsmålet om hvem, han vil arbejde for, hvis Anand og Carlsen skal spille om VM: ”Så vil jeg holde ferie”. Det får de danske skakspillere nu glæde af på lørdag.

Deltagelse i arrangementet er gratis, men forhåndstilmelding er nødvendig på www.oebroskak.dk/?p=5266

 

Fra kl. 15.00 vil man også holde et vågent øje med det danske EM-holds kampe i Polen.

VM-hjemmesiden: www.chennai2013.fide.com