Bundesligaen starter igen

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Lørdag og søndag er der fuldt program i den tyske Bundesliga. Ingen af klubberne har brugt sommerpausen til at hente flere danskere til ligaen, så de danske spillere er i denne sæson Peter Heine Nielsen hos de forsvarende mestre fra Baden-Baden, der har Anand og Aronian som nummer 1 og 2 på styrkelisten. De allerbedste plejer dog ikke at spille så mange runder, så der er bestemt håb om at se Peter Heine spille mange partier, selvom han kun er nummer 12 på styrkelisten hos Baden-Baden. Sidste sæson blev det til 9 partier og 7 point for Peter Heine.

 

Hos Hamburg er GM Sune Berg Hansen og dansk/tyske IM Rasmus Svane igen at finde på holdlisten og i Solingen er IM Mads Andersen i år nummer 10 på styrkelisten. Søndag kan der opstå et danskermøde, når Solingen og Hamburg mødes i Bremen.

 

mads bunesliga

IM Mads Andersen nummer 10 hos SG Solingen (foto: thv)


Programmet denne weekend:

Lørdag kl. 14.00:
Werder Bremen – SG Solingen
Hamburger SK – SG Trier
SK Turm Emsdetten – OSG Baden-Baden
SF Katernberg – SV Hockenheim
Bayern München – SV Mülheim Nord
SC Eppingen – SV Wattenscheid
SK König Tegel – SV Griesheim
SF Berlin – SC Viernheim

 

Søndag kl. 10.00:
SV Griesheim – SF Berlin
SC Viernheim – SK König Tegel
SV Mülheim Nord – SC Eppingen
SV Wattenscheid – Bayern München
OSG Baden-Baden – SF Katernberg
SV Hockenheim – SK Turm Emsdetten
SG Solingen – Hamburger SK
SG Trier – Werder Bremen

 

Betænkningstid: 100 minutter til de første 40 træk, derefter 50 minutter til de næste 20 træk + 15 minutter til resten. Der tillægges 30 sekunder pr. træk. Der må ikke tilbydes remis de første 20 træk.

 

Alle partier vil blive vist live på internettet, men der vil være indlagt en forsinkelse for at undgå muligheden for elektronisk snyd.

 

Hjemmeside: www.schachbundesliga.de/