Juli måneds ratingtal

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Som tidligere beskrevet er Dansk Skak Union ved at opbygge et nyt kartotekssystem til håndtering af ratinglister, medlemsoplysninger, turneringsindbydelser med mere. Første del af kartoteksystemet er nu taget i brug hos kartoteksfører Bjørn Laursen. Dette betyder, at DSU i en periode ikke vil kunne vise ratinglister, som hidtil. Når kartotekssystemet er helt implementeret, vil en række funktioner til gengæld være forbedret.

 

Her på hjemmesiden vil vi i overgangsperioden vise ratinglisterne i en forsimplet form. I denne omgang kan man se hele listen i ratingorden og hele listen i kluborden. Derudover er det muligt at downloade listen i kommasepareret form, så man selv kan foretage søgninger og udtræk.

 

Hele listen i ratingorden
 

Hele listen i kluborden
 

Listen som kommasepareret fil
 

Dansk Top 100 (aktive spillere) hos FIDE
 

Alle danskere med ELO-tal
 

Søg hos FIDE

 

top 20_1_juli_2013