Tjele Skaksommerlejr

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

 

Fra søndag den 7. juli til søndag 14. juli 2013 afholdes der igen skoleskaklejr på Tjele Efterskole. Skaklejren henvender sig til alle juniorer under 21 år, men der kan gives dispensation fra denne aldersbegrænsning.

I år har Tjele Skaksommerlejr sikret sig en prominent gæstelærer, den norske stormester Jon Ludvig Hammer, der til maj måned møder hele verdenseliten i Norway Chess 2013.
 

tjele sommer
Ellers er det kendte ansigter på ledersiden, bl.a. GM Allan Stig Rasmussen. Sidste år var der 92 deltagere, men allerede nu er der tilmeldt 35 unge mennesker. Hvis man tilmelder sig og betaler 200,- kr. i depositum inden den 1. marts, sparer man 200,- kr. på den samlede pris (1.600,- kr.). Er man flere søskende, er der også rabat at hente.

Læs mere på Tjele Skaksommerlejrs hjemmeside: www.skaklejr.dk