Skolernes Skakdag

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Skolernes Skakdag satte igen rekord. 13.500 skoleelever fra Fyn og Jylland spillede 40.000 partier i løbet af fredagen. Ambition er at gøre Skolernes Skakdag til en landsdækkende læringsaktivitet for skoler i hele landet.

skolernes skakdag1
Fra Standskolen i Århus (foto: Gert Medom Photo)

 

Generalsekretær Mads Jacobsen,Dansk Skoleskak, fortæller:
– På Skolernes Skakdag skal det være sjovt at blive klogere. Børn og unge har glæde af motion, øget koncentration og læring. Et kvikt hoved og en sund krop giver de bedste forudsætninger for et liv med læring og uddannelse.

skolernes skakdag2

Fra Standskolen i Århus (foto: Gert Medom Photo)

Alle skoler som deltager på Skolernes Skakdags får automatisk adgang til årets nyskabelse, en landsfinale i Skolernes Skakdag fredag den 12. april i Lalandia i Billund. Her dyster skolerne om titlen som ’Årets Skakskole 2013’ og en pokal bygget af LEGO® klodser.

Se mere på www.skolernesskakdag.dk