Træningsaften for kvinder

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Kvindelandstræner Thomas Schou-Moldt afholder onsdag d. 30. januar kl.19.00 – 22.00 en åben træningsaften for kvindelige skakspillere. Arrangementet er målrettet kvinder med under 1800 i rating, der har spillet et stykke tid, og som gerne vil have nogle redskaber til at blive bedre til skak. Det er altså ikke et arrangement for absolut nybegyndere, eller spillere der nærmere sig mesterklassen (over 1900), men alle er naturligvis velkomne alligevel!

 

kvindeskak

Fra DM i hurtigskak (foto: thv)

 

Arrangementet afholdes i Skakforeningen Øbros lokaler. Det bliver undervisning i forskellige tekniske elementer, bl.a. nogle standard slutspil, i forskellige åbningstyper, i hvordan man finde de gode træk, og hvis der blandt deltagerne ønskes emner som har almen interesse, så kigger vi også på dem!

 

Hvis der er stemning for det kan vi slutte arrangementet med en lille turnering eller en simultan. Udover det rent skakfaglige, så er formålet med arrangementet at skabe et netværk mellem kvindelige skakspillere, også dem – eller måske især dem, som ikke bruger de almindelige klubtilbud så meget i dag. Derfor er der ikke noget krav at man er medlem af en skakklub – det eneste krav er, at man synes at skak er spændende!

Arrangementet er gratis, men tilmelding er ønskelig på mailadressen kvindelandstraener@skak.dk, så jeg har en idé om hvor mange kommer. Det vel være muligt at købe kaffe, the, sodavand, m.m.

Adressen er:
Skakforeningen Øbro
Rosenvængets Allé 31
2100 København Ø