Nyt om DM 2013

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

DM 2013 holdes på Konventum i Helsingør ligesom sidste år. Det vil i år være muligt at deltage i ”Kort påske”-turnering samtidig med de tre første runder i Landsholdsklassen, dvs. den 23., 24., & 25. marts. Der er også en ”Kort påske” midt i påsken den 28., 29., og 30. marts.

 

Tirsdag den 26. marts spiller Danmark VM-kvalifikationskamp i fodbold i Parken mod Bulgarien. Kampen vil blive vist på storskærm i kommentatorsalen på Konvemtum.

 

dm 2012_fra_oven
Landsholdsklassen i Konferencesalen på Konventum (foto: thv)

 

Under DM spilledes der også Kandidatturnering i London. I den forbindelse vil der være et par arrangementer med landstræner Jacob Aagaard. Hvilken form disse arrangementer vil have, er endnu ikke helt fastlagt.

 

Følg med på DMs hjemmside: www.skak-dm.dk hvor man også løbende kan følge tilmeldingesstatus.