H. C. Andersen Mind Games

Den næste store turnering i et travlt dansk skakår er H. C. Andersen Mind Games, der løber af stablen fra den 16. – 20. maj på Hotel Scandic i Odense.

I skrivende stund toppes feltet af fem stormestre og ni internationale mestre. Foreløbig er der deltagere fra ni forskellige lande og GM Andrej Maksimenko (2559) fra Ukraine er ratingfavorit blandt de foreløbigt 56 tilmeldte. Tilmelding er mulig helt frem til indskrivningen onsdag kl. 17:30.

Feltet rummer også flere stærke juniorer, bl.a. deltager den 13-årige Aryan Tari (2216) fra Norge, der forhåbentlig vil få god modstand af Bjørn Møller Ochsner, Mads Hansen, Tobias Rostgaard og andre danske talenter.

Udover hovedturneringen spilles der lynturnering fredag den 18. maj kl. 20.30, tilmelding på spillestedet senest kl. 18.00.

Turneringens hjemmeside: www.ejbyskak.dk/mindgames