Dansk Skoleskak søger praktikanter

Så er det igen den tid på året, hvor Dansk Skoleskak søger praktikanter.

DSS har beds www.dsu.dk bringe følgende:

Dansk Skoleskak søger praktikanter til efteråret 2012
Send en kort motiveret ansøgning (max 1 A4-side), dit cv og dit karakterblad. Bemærk at arbejdet vedr. opslagene ”Fundraising” og ”Politisk kommunikation og interessevaretagelse” foregår på landskontoret i København.

Om du er fra universitetet, handelshøjskolen, en akademiuddannelse, kulturformidling eller noget helt andet, betyder mindre. Vi lægger stor vægt på de personlige kompetencer. Søger du et mere individuelt praktikforløb for en kortere periode, kan det også være en mulighed.

For yderligere oplysninger kontakt projektkoordinator Mai Tødsø Jensen, e-mail: mai@skoleskak.dk eller tlf. 2872 7660.

De fem stillingsopslag:
Fundraising

Internationalt arbejde

Organisationsudvikling
Politisk kommunikation
Presse/PR

Se også: www.skoleskak.dk