Jørn Sloth stadig i førerfeltet

Inden sidste runde af Senior NM i Reykjavik fører 3 spillere turneringen: GM Fridrik Olafsson, GM Yrjo Rantanen og FM Jørn Sloth har alle 6 af 8.

Sidste runde starter søndag kl. 15.00 dansk tid. De øverste 6 brætter vises live på internettet.

Fra Island har vi modtaget nedenstående beretning.

Af Bent Sørensen
Jørn Sloth stadig i førerfeltet
Rantanen og Sloth har ligget side om side hele turneringen. Efter at de begge har måttet nøjes med remis i de to sidste runder har Fridrik Olafsson indhentet dem før sidste runde. Alle tre er uden tabspartier. Jørn havde i dag en god stilling mod Malmdin(S), men måtte nøjes med remis. Jeg troede han ville have bragt sig alene i spidsen.

Det bliver spændende i morgen (i dag søndag (red.)). Jørn har hvid mod Olafur Kristjansson, Rantanen sort mod Weine Nilsson og Olafsson sort mod Westerinen. Partierne kan føles live fra kl 15 dansk tid.

Selv har jeg 5 points af 8 – et point efter førerfeltet. Jeg mishandlede i dag et tårnslutspil. Havde jeg vundet, havde jeg formodentlig fået Jørn i sidste runde. Det var jeg glad for at undgå, men jeg er ked af, at jeg ikke møder Olafsson på brættet.

Bent Sørensen

Hjemmeside: www.skaksamband.is/?c=webpage&id=460