Kursus i “Skakstyrke og Pædagogik”

Dansk Skoleskak afholder i oktober kurset ‘Skakstyrke og Pædagogik’, der også er åbent for andre end skoleskakledere.

Dansk Skoleskak fortæller:

Nyt lederkursus
Kunne du tænke dig at gøre din skakundervisning mere varieret? Har du lyst til at få fif til undervisning i skakspillets forskellige stadier, samtidig med at du selv bliver en bedre skakspiller? Måske har du lyst til at blive bedre til at vurdere en stilling?

Så er kurset ‘Skakstyrke og Pædagogik’ helt sikkert sagen for dig! Lørdag d. 29. oktober gentages sidste års kursussucces i Vejle, hvor du får idéer til en sjov og varieret undervisning af børn samt bliver en bedre skakspiller!

Du kan se hele indbydelsen og programmet her eller kontakte kursusansvarlig Morten Olstrup, morten@skoleskak.dk / 3033 8739, for mere information.