Simultan på Hovedbanegården

Igen i år er der en række sidearrangementer ved Politiken Cup. Et af disse er en simultan mod Danmarks største talent, IM Mads Andersen fra Skanderborg.

Den 29. juli kl. 15.00 vil Mads Andersen på Københavns Hovedbanegård spille mod op til 20 modstandere. I skrivende stund er der 12 pladser tilbage. Det er gratis at deltage, men man skal nok være hurtig for at få en af de resterende pladser. Man kan tilmelde sig på Politiken Cups hjemmeside.


IM Mads Andersen (tv.) & IM Jens Kjeldsen, Skanderborg (foto: thv)

Skulle man være så dygtig at besejre Mads Andersen, vinder man en fribillet til premieren på filmen ”Bobby Fischer Against the World”, der har danmarkspremiere den 22. august kl. 19.00 i Dagmar-biografen i København.


Bobby Fischer Against the World – filmplakat.

Filmen er en dokumentarfilm om det amerikanske skakgenis turbulente liv på og udenfor brættet. Filmen er produceret af den prisvindende amerikanske instruktør, Liz Garbus, der står bag en lang række dokumentarfilm, bl.a. ”Ghosts of Abu Ghraib” fra 2007.

Et andet arrangement ved Politiken Cup er en forpremiere på Fischer-filmen på spillestedet i Helsingør den 3. august kl. 20.00. Her vil stormester Lars Schandorff indlede aftenen med et foredrag om Bobby Fischer, inden filmen for første gang vises i Danmark. Entre 60 kr. Billetter kan bestilles på Politiken Cups hjemmeside.