Skak.dk er blevet opgraderet

Skak.dk er blevet opgraderet til .net 3.5. Dvs. at den ramme i hvilken programmet afvikles, er blevet nyere og bedre. For den enkelte bruger betyder det, at man evt. skal hente .net 3.5 fra Microsofts hjemmeside samt ellers følge instrukserne på skærmen, når man startet Windows-klienten. På Skak.dk er der link til .net 3.5.

Opgraderingen til .net 3.5 forventes også at indebære lidt småforbedringer af mere teknisk art. En opgradering kan indebære små overraskelser, og selvom der er gennemført tests, så kan det ikke udelukkes at driften med mange brugere på Skak.dk vil afsløre et par småting, som skal trimmes. Skulle dette være tilfældet vil det selvfølgelig ske så hurtigt som muligt. Men ellers skulle driften af Skak.dk være helt på plads og brugerne kan fortsætte med at bruge Skak.dk som de plejer.

Har man forlagt brugernavn, password eller hvis man har andre spørgsmål til brugen af Skak.dk, kan man kontakte support@skak.dk for hjælp.