Stormesterskak i Danmark

Både maj og juni byder på Stormesterskak i Danmark. Fra den 18. – 22. maj spilles Copenhagen Chess Challenge, mens Fynsmesterskabat afholdes fra den 1. til 5. juni.

Begge turneringer er 9 runder spillet på 5 dage og begge steder vil det være muligt at score GM- såvel som IM-normer.

I Copenhagen Chess Challenge 2011 er top 3 indtil videre GM Jonny Hector (2576), Sverige, GM Hans Tikkanen (2550), Sverige og GM Henrik Danielsen (2516), Island. Spillestedet er ”Tapeten” i Ballerup og sidste tilmeldingsfrist er den 14. maj. I skrivende stund er der 54 tilmeldte.

I Fynsmesterskabet hedder top 3 pt. GM Vadim Milov (2653), Schweiz, GM Pablo A. Lafuente (2572), Argentina og GM Vladimir Epishin (2567), Rusland. Spillestedet er ligesom ved danmarksmesterskabet Hotel Scandic i Odense. I skrivende stund er der 47 tilmeldte, men der er plads til flere og tilmelding kan stadig nåes, både til den fordelagtige rabatordning på overnatning på hotellet og til selve turneringen.

CCC: www.copenhagenchesschallenge.dk
Fynsmestereskabet: www.gelsted-skakklub.dk/fm2011/