Livekommentering fra Senior DM

De to sidste runder ved Senior DM i Odense vil blive kommenteret live på DSUs klub på Internettet, Skak.dk.

Lørdag vil Andreas Wiwe være kommentator mens sidste runde vil blive kommenteret af IM Jens Kristiansen.

Bent Sørensen er inde de to sidste runder alene i spidsen med 4½ point af 5. Han møder med sort Pouelsten Holm Grabow i 6. runde. Det andet toppopgør står mellem Jens Kølbæk og den forsvarende mester Jørn Sloth.

Både lørdag og søndag starter runden kl. 11.00 og kommenteringen vil starte senest en time efter. Søndag er der tidsmæssigt sammenfald med Bundesligaen, hvor Peter Heine er i aktion, så måske bliver der også tid til at følge lidt med der.

Kommentering: Skak.dk

Senior DM vises her: www.skakportal-fyn.dk/live

Turneringens hjemmeside: www.lfskak.dk