Senior DM 2011

Senior DM går i gang i dag kl. 14.00 i Bolbro Brugerhus i Odense og varer frem til den 27. februar. Første runde starter kl. 14.00, mens de seks øvrige runder starter kl. 11.00. Spillestedet ligger på Stadionvej 50, Indgang G, 5200 Odense V.

Det er fjerde gang at turneringen afholdes. Første gang var i 2008 i København, hvor IM Bjørn Brinck-Claussen vandt med 6 af 7 (33 deltagere). Året efter blev stævnet holdt i Næstved, hvor FM Jørn Sloth vandt med 5 af 7 (18 deltagere). Sidste år lagde Chess House i Århus lokaler til mesterskabet, hvor Bo Jacobsen og FM Jørn Sloth delte sejren med 6 af 7 (16 deltagere).

Nu er det så Læseforeningen i Odenses tur til at stå for arrangementet og allerede inden start er stævnet en succes, da 36 spillere sætter sig til brætterne mandag og 7 dage frem. Det er ny deltagerrekord for stævnet.

FM Jørn Sloth (foto: Gert Medom)

Ratingfavorit er de sidste to års danmarksmester, FM Jørn Sloth fra Nordre, men Nørresundby sender et halvt XtraCon-Skakliga hold til turneringen. De skal nok give den forsvarende mester kamp til stregen.