Bundesligaen i gang

Bundesligaen 2010/11 starter denne weekend med fuldt program lørdag og søndag. Alle partier vises live på nettet.

Der er 3 danske stormestre med i den øverste række i år. Ligesom sidste sæson er det GM Peter Heine Nielsen for de forsvarende mestre, OSG Baden-Baden, samt GM Sune Berg Hansen og GM Allan Stig Rasmussen for Hamburger SK.

Lørdag starter kampene kl. 14.00 mens der søndag spilles fra kl. 10.00.

Ingen danskere ser ud til at skulle spille denne weekend. Lørdag er der i hvert fald ingen danskere på holdkortene. Men med navne som Peter Svidler, Anish Giri, Jonny Hector, Michael Adams med flere, er der lagt op til en seværdig skaklørdag.

Peter Heine spiller derimod Europa Cup for Baden-Baden fra den 16. til 24. oktober i Bulgarien. Her er både Brønshøj og Århus/Skolerne også med.

Livesending: http://bundesliga.liveschach.net/
Hjemmeside: www.schachbundesliga.de