Skoleskakfest den 4. september

Dansk Skoleskak fejrer i år 50 års jubilæum. Der har allerede været afholdt flere arrangementer i den anledning, men den helt store fest løber af stablen den 4. september på Rådhuspladsen i København.

Blandt de mange aktiviteter er en simultan, hvor GM Peter Heine Nielsen spiller mod 50 nuværende og tidligere skoleskakspillere. Der er stadig ledige pladser i simultanen, så har man spillet skoleskak eller været skoleskakleder, kan man tilmelde sig via nedenstående link.

Udover simultanen er der showskak, multietnisk skoleskakturnering, den nye SKAK+MAT bog, en stor overraskelse, actionskak, gigantskak, officiel jubilæumsreception med Rådhuspandekager, jubilæumsavis med mere.

Se mere på www.skoleskak.dk hvor man også kan tilmelde sig de forskellige aktiviteter.