Senior EM midtvejs

Internetdækningen af Senior EM i Thessaloniki, Grækenland, er noget tilbage at ønske, men den danske deltager, Bent Sørensen fra Nørresundby, fortæller, at det for ham går godt. I anden runde slog Bent Sørensen således GM Butnorius fra Litauen, men måtte strække våben mod GM Kupreichik runden efter. Herefter er det blevet til to remiser mod jævnbyrdig modstand, så Bent Sørensen nu har 3 af 5.

Efter 5 runder fører de 4 stormestre Tseshkovsky, Timoscenko, Kupreichik og Butnorius med 4 points.

Der er lidt skuffende kun 36 deltagere i den åbne række, mens der i kvinderækken er 12 deltagere. Her tabte favoritten, tidligere verdensmester GM Nona Gaprindashvili, til Khmiadashvili også fra Georgien. Sidstnævnte fører med 4 af 5.

Hjemmeside: http://gamesfestival.chessdom.com/