Den nye version af DSUSS er klar!

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Klokken er nu 04:55, og den nye version af Unionens skakserver, DSUSS, er omsider klar til at lægge brætter og brikker til en masse forhåbentligt spændende partier. Den første bruger har endda allerede været et smut forbi!

Når I næste gang logger på skakserveren vil I automatisk få den nye version hentet og installeret på jeres pc.

Nyhederne i denne nye version af DSUSS omfatter både windowsklienten samt www.skak.dk.

Windowsklienten:
– Turneringer.
– Forbedret analysebræt.
– Forbedret notationsliste.
– Tilføjet programdokumentation (Hjælp -> Indhold).
– Tydeligere angivelse af afslutning af et parti.
– Forbedret og mere stabil håndtering af igangværende partier.
– Andre fejlrettelser.

Webklienten (www.skak.dk):
– Forbedret skærmdialog ved aktivering og registrering af konti.
– Registrering af konti: alle danske postnumre og byer er nu tilgængelige.

Denne nye version er altså koncentreret om dels at skabe rammerne for at afholde turneringer på DSUSS samt at få gjort ende på de kendte og generende fejl således det bliver en behagelig oplevelse at spille på Unionens skakserver.

I første omgang vil der i indkøringsfasen blive afholdt en række uofficielle turneringer. Når disse er velkørende og der er blevet foretaget eventuelle finjusteringer vil DSUSS begynde at være vært for officielle turneringer. Dette vil – naturligvis – blive markeret ved en særlig begivenhed på skakserveren. Mere om dette følger.

Og som en ekstra lille julegave er der i windowsklienten også tilføjet et nyt bræt og et sæt nye brikker, der bærer navnet ‘Klassisk’. Det kan vælges i brætvinduet på fanen ‘Bræt og brikker’ til højre for brættet.

Rigtig god fornøjelse!