Vind billetter til simultan

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Fredag den 18. juli klokken 15.00 arrangerer Københavns Skak Union simultan med Pavel Eljanov på Københavns Hovedbanegård. Ukraineren, der aktuelt er nummer 33 i verden, er favorit ved årets Politiken Cup og viser i øjeblikket god form i Aerosvit-turneringen i Foros, hvor han inden turneringens sidste to runder ligger nummer to bag norske Magnus Carlsen.

Politiken Cup slår alle rekorder i år med et rekordstærkt felt, der tæller mere end 25 stormestre, hvoraf 10 spillere har mere end 2600 i rating. I alt ventes over 300 spillere at deltage i sommerens største danske skakbegivenhed.

www.politikencup.dk findes al information om turneringen, og der er ligeledes mulighed for at vinde billetter til simultanen mod Eljanov (eller alternativt til en af de tre øvrige simultaner under turneringen) ved at løse en af de daglige skakopgaver, der bringes på hverdage de næste små fire uger.