Lars Bo blev nummer 3

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Stellwagen og Tiger analyserer, Timman har sluttet
sig til – Foto: Lars Grahn

Lars Bo Hansen sluttede med en hurtig remis i sidste runde af Sigeman-turneringen og blev dermed nummer tre i det stærke felt.

Topopgøret mellem Daniel Stellwagen og Tiger Hillarp-Persson sluttede ligeledes remis. Svenskeren, der også her i Danmark er et kendt ansigt, hvor han varetager førstebrætte for Brønshøj Skakforening, havde en fantastisk turnering og efter en tredjeplads i turneringen sidste år og en andenplads året inden, kunne Hillarp-Persson for første gang træde øverst op på sejrsskamlen. Det var i øvrigt første gang siden 1987, at turneringen sluttede med en svensk vinder.

9. runde:

Stellwagen   - Hillarp        remis
Agrest - Lie remis
Smith - Åkesson 0 - 1
Kotronias - Hansen remis
Portisch - Timman 0 - 1

Slutstillingen:
1. GM Tiger Hillarp-Persson (Sverige) 7,5 point, 2. GM Daniel Stellwagen (Holland) 6,5 point; 3. GM Lars Bo Hansen (Danmark) 6 point; 4-6. GM Ralf Åkesson (Sverige), GM Jan Timman (Holland), GM Evgenij Agrest (Sverige) 4 point; 7-9. GM Kjetil A. Lie (Norge), Axel Smith (Sverige), GM Vasilios Kotronias (Grækenland) 2,5 point. 10. GM Lajos Portisch (Ungarn) 2 point.

http://www.sigeman-chess.com/

Læs også om Sigeman-turneringen på:

larsgrahn.blogspot.com