Peter Heine Nielsen ny dansk mester

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Peter Heine Nielsen vandt det danske mesterskab i skak i Silkeborg. I sidste runde spillede han remis mod Jens Kristiansen, og det sikrede en fortjent femte titel. Lars Schandorff sluttede efter en god turnering som nummer to efter remis i sidste runde mod Jakob Vang Glud.

Også de øvrige topopgør mellem Sune Berg Hansen og Esben Lund samt Allan Stig Rasmussen og Karsten Rasmussen sluttede uden en vinder. Dermed ændredes meget lidt i toppen, dog nåede Mikkel Antonsen frem på en delt tredjeplads, idet han slog Carsten Høi.

9. rundes resultater:

Jens Kristiansen       - Peter Heine Nielsen    remis
Jakob Vang Glud - Lars Schandorff remis
Sune Berg Hansen - Esben Lund remis
Allan Stig Rasmussen - Karsten Rasmussen remis
Mikkel Antonsen - Carsten Høi 1 - 0
Ole Jakobsen - Martin Matthiesen remis
Henrik Holmsgaard - Per Knudsen remis
Bo Jacobsen - Mads Boe remis
Tom Petri Petersen - Kåre Kristensen 1 - 0
Arne Matthiesen - Igor Teplyi remis

Slutstillingen:
1. Peter Heine Nielsen (Helsinge) 7.0; 2. Lars Schandorff (Helsinge) 6.0; 3-6. Sune Berg Hansen (Helsingør), Allan Stig Rasmussen (Jetsmark), Jakob Vang Glud (Jetsmark), Mikkel Antonsen (Næstved) 5.5; 7-11. Karsten Rasmussen (Århus/Skolerne), Jens Kristiansen (Bornholm), Esben Lund (K41), Arne Matthiesen (SK 1968) 5.0; 11. Tom Petri Petersen (Nordre) 4.5; 12-16. Carsten Høi (Brønshøj), Ole Jakobsen (Enkeltmedlem), Igor Teplyi (Nordre), Henrik Holmsgaard (Greve), Bo Jacobsen (Århus/Skolerne) 4.0; 17. Martin Matthiesen (SK 1968) 3.5; 18. Mads Boe (Århus/Skolerne) 3.0; 19. Per Knudsen (Silkeborg) 2.5; 20.Kåre Kristensen (Nordkalotten) 2.0.

 www.skak-dm.dk/2008/