Endnu ingen afgørelse

 • Post author:
 • Post category:Ikke-kategoriseret

Peter Heine Nielsen fastholdt sit forspring til sine nærmeste konkurrenter, men måtte nøjes med remis mod Arne Matthiesen i DM’s ottende runde. Lars Schandorff vandt samtidig over Allan Stig Rasmussen, og dermed er Schandorff den eneste spiller, der kan nå op på ligestilling med Peter Heine Nielsen.

Det kræver, at Jens Kristiansen i sidste runde slår Peter Heine Nielsen, mens Lars Schandorff selv skal vinde over Jakob Vang Glud.

8. rundes resultater:

Arne Matthiesen    - Peter Heine Nielsen  remis
Lars Schandorff - Allan Stig Rasmussen 1 - 0
Sune Berg Hansen - Mikkel Antonsen remis
Karsten Rasmussen - Jens Kristiansen remis
Igor Teplyi - Jakob Vang Glud 0 - 1
Carsten Høi - Mads Boe 1 - 0
Esben Lund - Ole Jakobsen 1 - 0
Henrik Holmsgaard - Kåre Kristensen remis
Martin Matthiesen - Bo Jacobsen remis
Per Knudsen - Tom Petri Petersen remis

Stillingen efter otte runder:
1. Peter Heine Nielsen (Helsinge) 6.5; 2. Lars Schandorff (Helsinge) 5.5; 3-5. Sune Berg Hansen (Helsingør), Allan Stig Rasmussen (Jetsmark), Jakob Vang Glud (Jetsmark) 5.0; 6-10. Karsten Rasmussen (Århus/Skolerne), Jens Kristiansen (Bornholm), Mikkel Antonsen (Næstved), Esben Lund (K41), Arne Matthiesen (SK 1968) 4.5; 11. Carsten Høi (Brønshøj) 4.0; 12-16. Ole Jakobsen (Enkeltmedlem), Igor Teplyi (Nordre), Henrik Holmsgaard (Greve), Bo Jacobsen (Århus/Skolerne), Tom Petri Petersen (Nordre) 3.5; 17. Martin Matthiesen (SK 1968) 3.0; 18. Mads Boe (Århus/Skolerne) 2.5; 19. Per Knudsen (Silkeborg) 2.0; 20.Kåre Kristensen (Nordkalotten) 1.5.

9. runde og sidste runde byder blandt andet på følgende opgør:

Jens Kristiansen   - Peter Heine Nielsen
Jakob Vang Glud - Lars Schandorff
Sune Berg Hansen - Esben Lund
Allan Stig Rasmussen - Karsten Rasmussen

 www.skak-dm.dk/2008/