Tilmelding kan stadig nås

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Fristen for tilmelding til DM i Silkeborg udløb i tirsdags, og det betyder, at årets landsholdsklasse er lukket. Det kan dog stadig lade sig gøre at komme med i alle øvrige klasser. Med bl.a. Peter Heine Nielsen, Sune Berg Hansen og Lars Schandorff blandt deltagerne, bliver der lejlighed til at se flere af Danmarks allerbedste skakspillere i aktion.

Det er første gang siden Horsens 2003, at Danmarks bedste skakspiller, Peter Heine Nielsen, stiller op ved DM. Udover de nævnte stormesterkolleger, kan man forvente, at især Karsten Rasmussen og de unge Jetsmark-spillere Allan Stig Rasmussen og Jakob Vang Glud vil være i stand til at give det danske topnavn kamp til stregen.

Skulle man være sent ude og stadig gerne vil med til DM, så kan det ikke længere lade sig gøre via online-tilmeldingen. I stedet skal man kontakte Johnny Koust Rasmussen på telefon 51561061.

www.skak-dm.dk/2008/