Flot start af Allan Stig

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Allan Stig Rasmussen har fået en flyvende start på den lukkede GM-turnering i Marienbad i Tjekkiet. Jetsmarks topbræt har vundet de første tre partier, og ligger dermed godt i jagten på endnu en GM-norm.

Stillingen efter tre runder:
1. FM Allan Stig Rasmussen (Danmark) 3.0; 2-3. GM Vlastimil Jansa (Tjekkiet), FM Dariusz Swierz (Polen) 2.5; 4. IM Peter Vavrak (Slovakiet) 2.0; 5. GM Vladimir Sergeev (Ukraine) 1.5; 6-11. GM Eduard Meduna (Tjekkiet), IM Iweta Rajlich (Polen), IM Ilja Brener (Tyskland), IM Bragi Thorfinnsson (Island), Petr Cerveny (Tjekkiet), IM Vladimir Talla (Tjekkiet) 1.0; 12. IM Emil Hermannsson (Sverige) 0.5.

Leif Jensen, Tølløse (2/3) og Henrik Christensen, Haslev (1.5/3) spiller med i den åbne turnering.

www.czechtour.net/marienbad-open/

www.jetsmarkskakklub.dk