Polsk sejr i Guben

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Både Jens Ove Fries Nielsen og Klaus Berg (i et danskermøde mod Claus Rossen) sluttede af med at vinde i sidste runde i turneringen i Guben, men trods en pæn score på 6.5 point i de ni partier måtte begge nøjes med sekundære placeringer. Turneringen blev vundet af den polske IM’er Aleksander Czerwonski, der undervejs kun afgav to remiser. 11. Neujahrs-Open
Guben 02.01 – 06.01


http://www.chess-international.de/ticker/10guben08/index.html


Udvalgte slutplaceringer:
1. IM Aleksander Czerwonski (Polen) 8.0; 2-3. IM Dominik Orzech (Polen), GM Robert Rabiega (Tyskland) 7.5; 4. IM Dimitar Marholev (Bulgarien); … 11. IM Jens Ove Fries Nielsen (Danmark) 6.5; 12. IM Klaus Berg (Danmark) 6.5; 38. Claus Rossen (Danmark) 5.5 … 175 deltagere.