Kroatisk sejr i Pula

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

En dansk topplacering udeblev ved den åbne turnering i Pula, idet Karsten Rasmussen tabte næstsidste runde mod den kroatiske stormester Robert Zelcic. Samme Zelcic vandt turneringen alene med 7.5 point, da han i sidste runde besejrede nordmanden Kjetil Lie.

Karsten Rasmussen vandt sit parti i sidste runde og sluttede på en delt 15. plads.

Slutstillingen i toppen:
1. GM Robert Zelcic (Kroatien) 7.5; 2-14. GM Zoran Jovanovic (Kroatien), GM Ognjen Cvitan (Kroatien), GM Davor Rogic (Kroatien), GM Kjetil Lie (Norge), IM Tomas Petrik (Slovakiet), IM Gawain Jones (England), GM Ibro Savic (Bosnien), IM Ivan Saric (Kroatien), IM Blazimir Kovacevic (Kroatien), GM Alojzije Jankovic (Kroatien), GM Nenad Fercec (Kroatien), IM Lev Milman (USA), IM Davorin Kuljasevic (Kroatien) 7.0; 15-22. Bl.a. IM Karsten Rasmussen (Danmark) … 303 deltagere.

http://www.skpula.hr/