Remiser på Cuba

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Danske Peter Heine Nielsens parti i 4. runde af Capablanca Memorial varede blot cirka en halv time, før der blev taget remis, men det var langt fra det hurtigste. De to rent cubanske opgør tog ikke mere end 5 minutter. Også de øvrige to partier sluttede uden en vinder, og den førende Vassily Ivanchuk, måtte dermed for første gang afgive point.

Stillingen efter 4 runder:
1. Vassily Ivanchuk (Ukraine) 3.5; 2. Lenier Dominguez Perez (Cuba) 2.5; 3-6. Vugar Gashimov (Aserbajdsjan), Kamil Miton (Polen), Walter Arencibia Rodriguez (Cuba) Yuniesky Quezada Perez (Cuba) 2.0; 7-10. Neuris Delgado Ramirez (Cuba), Jesus Nogueiras Santiago (Cuba), Lazaro Bruzon Batista (Cuba), Peter Heine Nielsen (Danmark) 1.5.

I den sideløbende åbne turnering tabte Karsten Rasmussen til den cubanske FM Sandro Pozo Vera (2448) og er dermed sendt ned midt i feltet med fortsat 2 point.

Åben turnering, udvalgte placeringer:
1-4. GM Holden Hernandez Carmenates (Cuba), IM Ramon Mateo (Dominikanske Republik), GM Frank De La Paz Perdomo (Cuba), FM Sandro Pozo Vera (Cuba) 3.5 … 35-54. IM Karsten Rasmussen (Danmark) 2.0 … 87 deltagere.

Internetdækningen har ikke været imponerende hidtil, men forhåbentlig er en troværdig og mere stabil side fremkommet på:

http://www.inder.co.cu/capablanca/Inicio.htm