Høi vandt i Ribe

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Den stærkt besatte weekendturnering i Ribe blev vundet af Carsten Høi. Feltets eneste stormester sluttede ubesejret med 3.5 point og hentede begge sine to gevinster i lørdagens to runder. Allan Stig Rasmussen tabte det indbyrdes parti mod Høi men lavede derudover 3 point i de øvrige fire partier og sluttede som nummer 2.

I alt deltog 90 spillere fordelt på en IM-gruppe, fire mesterklasser og ti basisklasser – alle med 6 deltagere.

Desværre er det formentlig sidste år den velbesøgte turnering med termin weekenden efter DM er afviklet.

Slutstillingen i IM-gruppen:
1. GM Carsten Høi (Brønshøj) 3.5; 2. FM Allan Stig Rasmussen (Jetsmark) 3.0; 3-4. IM Steffen Pedersen (Sydøstfyn), IM Kim Pilgaard (Brønshøj) 2.5; 5. FM Arne Matthiesen (SK 1968) 2.0; 6. FM John Rendboe (Århus) 1.5.

www.ribe-skak-klub.dk