Mads Andersen blev Nordisk Mester

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Snart 12-årige Mads Andersen fra Skanderborg levede op til favoritværdigheden og vandt D-gruppen ved de nordiske mesterskaber på Island, som sluttede i går. Mads Andersen fejede al modstand til side og vandt sine første tre partier, inden en sikker afslutning involverede to remiser og landede jyden på førstepladsen med sammenlagt 5 point af 6 mulige – et halvt point mere end sin nærmeste konkurrent.

Danmark fik to medaljer mere, da Alexei C. Hansen og Tobias Juul Madsen begge vandt bronze i henholdsvis B- og E-gruppen.

Slutstillinger:

A-gruppen:
1. FM Victor Nithander (Sverige) 5.0; 2-3. Dagur Arngrimsson (Island), IM Helgi Dam Ziska (Færøerne) 4.5; 4-7. Gudmundur Kjartansson (Island), Amir Tadjerbashi (Sverige), Janne Myller (Finland), Michael Nguyen (Danmark) 3.0; 8-10. Benjamin Skjoldan (Danmark), Antti Kahri (Finland),  Sigmund Reppen (Norge) 2.5; 11. Ellen Øen Carlsen (Norge) 1.5; 12. Jon Gregersen (Færøerne) 1.0.

B-gruppen:
1. Simon Rosberg (Sverige) 4.5; 2-4. FM Jon Ludvig Hammer (Norge), Alexei C. Hansen (Danmark), Sverrir Thorgeirsson (Island) 4.0; 5. Kim Raisanen (Finland) 3.5; 6-8. Lucas Wickstrom (Sverige), Samuli Laato (Finland), Kristoffer Madland (Norge) 3.0; 9. Jacob Brorsen (Danmark) 2.5; 10. Rogvi Dragaberg (Færøerne) 2.0; 11. Vilhjalmur Palmason (Island) 1.5; 12. Herborg Hansen (Færøerne) 1.0.

C-gruppen:
1-2. Hjorvar Stein Gretarsson (Island), Frode Urkedal (Norge) 5.0; 3. Katrine Tjølsen (Norge) 4.5; 4-5. Nils Grandelius (Sverige), Henri Pohjala (Finland) 3.5; 6-8. Alfred Krzymovski (Sverige), Roope Kiuttu (Finland), Tobias Bøje (Danmark) 2.5; 9-10. Patrekur Maron Magnusson (Island), Hjalti Toftum Jogvansson (Færøerne) 2.0; 11-12. Rogvi Egilstoft Nielsen (Færøerne), Emilie Ellegaard Christensen (Danmark) 1.5.

D-gruppen:
1. Mads Andersen (Danmark) 5.0; 2. Jonathan Westerberg (Sverige) 4.5; 3-6. Carl Eidenert (Sverige), Kristian Seegert (Danmark), Anders Hobber (Norge), David Lange (Norge) 3.5; 7. Dagur Andri Fridgeirsson (Island) 3.0; 8-9. Tuomas Laato (Finland), Julius Seligson (Finland) 2.5; 10-11. Nokkvi Sverrisson (Island), Johan Hentze (Færøerne) 2.0; 12. Sara Traber Olsen (Færøerne) 0.5.

E-gruppen:
1. Martin Östlund (Sverige) 5.5; 2. Peter Flermoen (Norge) 4.5; 3. Tobias Juul Madsen (Danmark) 3.5; 4-7. Egor Norlin (Sverige), Julius Rauramaa (Finland), Fridrik Thjalfi Stefansson (Island), Nikita Nossenko (Finland) 3.0; 8-10. Hogni Egilstoft Nielsen (Færøerne), Jonathan Braüner (Danmark), Egil Fjeldheim (Norge) 2.5; 11. Hedin Gregersen (Færøerne) 2.0; 12. Kristofer Gautason (Island) 1.0.

Billeder og nyt fra den danske lejr på:

www.skoleskak.dk/nyheder  

Officiel side