Fremskridt i VM-forhandlingerne

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

VM-situationen i Elista, der ellers så ud til at være gået i hårdknude, kan være på vej til at blive løst. I en pressemeddelelse på den officielle VM-side meldes der om betydelige fremskridt.

Veselin Topalov er gået med til igen at åbne for de private toiletter, og begge vil, som det allerede blev muligt på foranledning af bulgareren efter 2. parti, at inspicere modstanderens toiletrum før og efter hvert parti.

Derudover har hele appelkomitéen indgivet frivillige opsigelser, og indtil nye medlemmer af komitéen er fundet og ankommet i Elista, vil appelkomitéens funktioner blive varetaget af FIDE-præsident, Kirsan Iljumzhinov.

Det endnu uløste stridspunkt er, om parterne starter igen fra stillingen 3-1 eller 3-2 i Vladimir Kramniks favør.

www.worldchess2006.com