Atter afbud til junior-hold-DM på Tjele Efterskole

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Den kommende weekend byder på en ny omgang i den efterhånden ganske traditionsbundne turnering kaldet junior-hold-DM. Hovedkredsenes juniorledere har været i gang med at samle slagkraftige hold til dysten, og det startede mægtig glædeligt, da det første hold, der meldte sig klar, var 8. hovedkreds, som ikke har været med de seneste år. Det gav et berettiget håb om fuldt deltagerantal, men desværre måtte vore naboer fra 9. hovedkreds melde fra, da afbudsmængden blev alt for voldsom. Terminerne skulle ellers ikke komme som en overraskelse, idet stævnet atter foregår den første weekend i oktober. Sidste år slog 9.hovedkreds som bekendt københavnernes sejrsvante mandskab, så der kommer ingen revanche i denne omgang.

Århusianerne fra 6. hovedkreds er forsvarende mestre, og ser atter frygtindgydende ud. Københavnerne fra 1. hovedkreds kan drille, og fynboerne ser ud til at have samlet et nyt stærkt hold.

Turneringen indledes lørdag morgen kl. 10, og så spilles der hele eftermiddagen og igen søndag formiddag. Alle 8 deltagende hovedkredse spiller mod hinanden en gang over 8 brætter i halvtimespartier, og der foregår ingen seedning. Holdene ankommer efter planen fredag aften, og afslutning med præmieoverrækkelse finder sted søndag middag. Alle er velkomne til at overvære stævnet, og entreen er gratis.

Umiddelbart efter turneringen følger et referat af stævnet på Tjele Efterskoles hjemmeside.

www.tjeleefterskole.dk