Milov vandt i San Marino

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

San Marino Open blev vundet af Vadim Milov, Schweiz med 7.5 point og bedre korrektion end Varuzhan Akopian, USA. Lars Borbjerggaard blev bedst placerede dansker som nr. 65 med 5.5 point.

Udvalgte placeringer:
1-2. GM Vadim Milov (Schweiz), GM Varuzhan Akobian (USA) 7.5; 3. GM Merab Gagunashvili (Georgien) 7.0; 4-11. GM Sergej Tiviakov (Holland), GM Jaan Ehlvest (USA), GM Levan Pantsulaia (Georgien), GM Eugenio Torre (Phillipinerne), GM Nenad Sulava (Kroatien), GM Vladimir Epishin (Rusland), GM Yuriy Kuzubov (Ukraine), GM Ivan Ivanisevic (Serbien & Montenegro) 6.5 … 65. IM Lars Borbjerggaard (Danmark) 5.0; 83. FM Jesper M. Lauridsen (Danmark) 4.5; 113. Jan Nordenbæk (Danmark) 3.5; 133. Finn Nøhr (Danmark) 3.0. … 148 deltagere.

http://www.sanmarinoscacchi.sm/index_en.html