Pokalfinalestævnet

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Dansk Skak Unions pokalfinalestævne spilles i morgen, pinsedag, på Best Western Hotel, Nyborg Strand.

I Eliterækken, der som den eneste af de tre rækker er fyldt helt op med 18 hold, blev de forsvarende mestre fra Aalborg elimineret allerede i det indledende stævne. På forhånd må de fem Skakliga-hold, Brønshøj, Skolerne, SK 1968, Jetsmark og Nørresundby forventes at komme til at præge kampen i toppen.

Til gengæld får Aalborg en chance i Bredderækken, hvor nordjyderne er tilmeldt med to hold og har mulighed for at forbedre sidste års bronzeplads. Her er sidste års vindere fra Brønshøj også fraværende.

Frem Skakklub fra Odense har en bemærkelsesværdig stærk juniorafdeling og med tre hold tilmeldt har odenseanerne som den eneste klub mulighed for at genvinde deres mesterskab.

I både Eliterækken, Bredderækken og Juniorrækken spilles 6 runders Monrad med start klokken 11:00.

Pokalfinalestævnet